KTO JEST KIM

Dorota Ozimek – Prezes

IMG_2239[1]

Od początku swojego dorosłego życia jestem związana z organizacjami pozarządowymi. Z wykształcenia i pasji jestem animatorem i menedżerem kultury, pedagogiem. Od kilkunastu lat jestem trenerem, zajmuję się szeroko pojętą animacją czasu wolnego, pracą z grupą, metodami integracyjnymi i aktywizującymi, kreatywnością, motywacją. Od kilku miesięcy wspólnie z Luizą Fijałkowską prowadzę społeczny autorski program „Wentylator – przewietrz swoje myśli”. Moje pasje życiowe: książki (w dużych ilościach), szkolenia (w każdej formie – jako trenerka, uczestniczka i organizatorka), działania społeczne i kulturalne (świat jest fajny, ale zawsze można go ulepszyć i ubarwić), film (zwłaszcza dokument), fotografia (wciąż bardzo amatorska), gry i zabawy dawne (powrót do kreatywnych zabaw), narty i wiele innych.

Luiza Fijałkowska – Wiceprezes

1422373_469602816485723_645892415_n

Jestem absolwentką Wydziału Artystycznego UMCS, zajmuję się malarstwem, ceramiką , artystycznym odnawianiem mebli i florystyką.
Jestem propagatorką wszelkich działań artystycznych pomagających w przełamywaniu swoich barier i rozwoju kreatywności. Współtworzę spotkania „Wentylator – przewietrz swoje myśli”.